Comandă acum

Istoric

    Istoria companiei noastre începe în anul 1994, când în Taraclia a fost fondată o firmă specializată în transportări internaționale.    Pe teritoriul întreprinderii se afla un magazin de cofetărie, care ulterior a fost transformat într-o mini-brutărie.    În prezent, pe teritoriul republicii activează 5 fabrici de pâine: la Taraclia, Comrat, Anenii Noi și Drochia.

Esența mărcii

    Milina este o mâncare tradițională bulgărească, asemănătoare cu plăcintele moldovenești. Anume acesta este principiul nostru – respectarea tradițiilor, valorilor, simbiozei rețetelor și a caracteristicilor culturale. Compania „Milina” păstrează cu grijă tradițiile vechi ale brutăriei, utilizând tehnologii moderne. Printre produsele notorii ale companiei se regăsește pâinea „Milina”, „de Sud”, și cele din grâu și secară „Monastârschii” și „Monastârschii cu chimen”, care este produsă din maia de secară după rețeta tradițională.

Semipreparate pentru coacere:

  • Semipreparatele reprezintă o tendință modernă în industria de panificație.
  • Doar 7 minute de coacere asigură produse proaspete, gustoase și aromate pe rafturile magazinului Dvs.

  • Reduce costurile suplimentare pentru angajare (o singură persoană poate asigura cantitatea necesară a produselor pentru 24 ore).

  • Economisește metri pătrați de spații comerciale.

Comandă acum

Fabricile „MILINA” lucrează în trei schimburi Non Stop.

Compania staționează doar pe 1 ianuarie și de Paști.

    La fabricile noastre, unde în prezent lucrează 380 de persoane, coacerea se face folosind echipamente moderne, cu o pondere minimă de muncă manuală. Echipamentele moderne și logistica bine stabilită fac posibilă producerea și livrarea unor volume mari de pâine la prețuri accesibile, respectând cele mai înalte standarde de calitate.
    Administrația companiei îmbunătățește constant ciclul de producție, introducând echipamente moderne și rețete noi. O regulă, insă, ramâne neschimbată – utilizarea tehnologiilor clasice de producție a pâinii și combinarea tuturor ingredientelor benefice conform standardelor sovietice de calitate cu realizările europene din industria panificației.

    Compania se dezvoltă activ. La cererea pieței și a consumatorilor, urmează să fie construită încă o fabrică de pâine “Milina” la nordul Moldovei, în orașul Drochia, ceea ce va extinde semnificativ zona aprovizionării cu produsele noastre.
    Noua întreprindere se va specializa nu doar în producția de pâine, dar și în coacerea chiflelor rumene și delicioase, care vor suplini rafturile magazinelor din nordul țării.    Compania noastră nu se va opri aici, pentru că suntem mereu acolo, unde oamenii vor să se bucure de aroma de pâine proaspăt coaptă și de gustul copilăriei.

    În prezent activează patru fabrici “Milina” pe tot teritoriul țării – la Taraclia, Comrat, Anenii Noi și Drochia.
    Locuitorii din regiunile de sud ale Moldovei cunosc marca noastră comercială ca un etalon al calității pentru pâine delicioasă. Mai târziu, gustul “Milina” a fost apreciat de locuitorii din centrul republicii, precum și de chișinăuieni și oaspeți ai capitalei. În cele din urmă, și locuitorii regiunilor din nord, în special din orașul Bălți, au cunoscut gustul desăvârșit al produselor noastre.
    În fiecare zi, mașinile specializate livrează zeci de mii de franzele și produse de patiserie spre toate punctele de comerț din țară.